Premiär för publikrådet

Nu vill vi dra igång idén med ett publikråd.

Grunden i det hela är att vi vill vara öppna och svara på frågor från våra angängare, supportrar med flera. Som alla säkert förstår är det omöjligt att bemöta kritik, svara på frågor m.m. som kommer på forum på internet.

Därför bjuder vi nu in alla som vill till en träff där vi kan diskutera och bemöta era frågor. Det som vi har gemensamt är att vi har ett stort hjärta och engagemang för vår förening, IK Oskarshamn, och det finns säkert många av er som har mycket idéer om hur vi kan utveckas ytterligare.

Publikråd nummer ett äger rum:
Torsdagen den 24 feburari kl 18.00 på VIP-avdelningen i Arena Oskarshamn.
Vi bjuder på fika.

Om du inte har möjligt att närvara så går det utmärkt att maila frågor så svarar vi.

VÄLKOMNA!
Martin Svenson

Kommentarer
Postat av: Tompa

Bra beslut med att ha ett publikråd.

Skall skriva in det i almanackan direkt.

Hoppas det inte bara blir en gång utan att det blir kontinuerligt och även under säsongsuppehållet.

2011-02-16 @ 18:21:20
Postat av: Olof

Jag har en fråga,

Varför köper inte ni (föreningen) loss arenan och fixar alkoholtillstånd? Ni säger ni ska börja satsa för att ta er uppåt. Med en bar öppen och lättillgänglig för besökare skulle ni få in mera intäkter som får er som förening att växa. Ska ni satsa så ska ni satsa

2011-02-17 @ 15:15:31
Postat av: Peter

För att locka nytt folk till arenan borde IKO någon gång per år skicka ut varsin gratisbiljett till varje nyinflyttad person i kommunen. Det ska vara en namngiven, personlig, biljett så att de inte kan ge bort biljetterna. Tror Oskarshamns kommun regelbundet gör utskick till nyinflyttade med rabatter och dyl. Häng på där! Viktigt att fånga upp de nya invånarna!

2011-02-17 @ 16:20:06
Postat av: Tommy

Jo det hade varit det ultimata med en privat arena. Men då krävs det kapital (stor sponsor). Frågan är också om kommunen accepterar ett bud. De har ju strikt policy gällande sportunderhållning/alkohol. Men teater och liknande underhållning går ju bra tillsammans med alkohol. Konstig logik är det men det är den verklighet vi lever i tyvärr. Hoppas sportchefsposten snart är klar.

2011-02-23 @ 11:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0