Roger fortsätter svara

Fråga: Hoppas ni inte tänkt sänka den sportsliga visionen. Vi hade en bra stomme att bygga vidare på men nu verkar spetsspelare efter spetsspelare lämna klubben? Vad händer? Orolig!
- Vi har absolut inte tänkt sänka de sportsliga ambitionerna. Vi har som målsättning att spänna bågen och vara med och kriga om en playoff-plats. Att spelare som vi vill behålla lämnar är naturligtvis tråkigt men det är vår ambition och fulla övertygelse att de flyktade spelarna ska ersättas. Det viktigaste är inte att truppen ska vara klar så tidigt som möjligt utan att vi får ihop ett slagkraftigt lag och det är jag övertygad om att vi kommer att få. Det är spelare på ingång!
Fredrik Söderström menar inte (i krönikan nedan) att vi ska sänka ambitionerna. Han skriver "sansade förväntningar och en ödmjuk självbild”. I min värld betyder det att vi inte ska bygga några luftslott utan de mål vi sätter upp är rimliga och realistiska. Vi vill spela playoff!

Fråga: Vad har vår nya sportchef och nya tränare för tankar kring öppenhet? Tommy Salo kunde konsten att göra reklam för klubben och skapa intresse genom regelbundna uttalanden i pressen, även på riksnivå. Sedan han försvann har det blivit tyst även om det blivit lite bättre mot slutet. T ex den här bloggen har varit en ny informationskanal. Dock förstås ganska undanskymd och osynlig jämfört med pressmeddelanden och dyl.
- Min filosofi är en öppenhet gentemot media och det har det alltid varit. Media är vår kanal för att få ut information och för att marknadsföra oss. Hemsidan är jätteviktig och det är ett måste att den ständigt uppdateras och att nyheter kommer ut kontinuerligt. Ingen vill läsa gamla nyheter. Där kan vi bli bättre!
Få personer kan skryta med en karriär som Tommy Salo. Han tillhör en av vår stora hockeymålvakter genom tiderna. Media intresset kring honom var naturligtvis stort och det gynnade IKO.

Fortsätt att ställa era frågor till Roger Jönsson på [email protected] eller genom att posta en kommentar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0