Roger svarar angående Ryno

Hej Roger! Igår när man slog upp tidningen och fick se att Ryno är på väg till Modo (om det nu stämmer) fick man nästan en liten panikkänsla över att en ledande center ev lämnar laget. Du som sportchef har säker haft med detta i beaktning att scenariot kan uppstå och med det även lösningar för det men frågan jag ställer mig och skickar till dig Roger är:
Finns tillgängliga centrar på marknaden som fyller Rynos kostym till en kostnad som vi har råd med, som dessutom vill komma till IKO?
Svar: Vi har varit medvetna om att Ryno kan komma att lämna IK Oskarshamn för elitserien hela tiden i och med att han har en klausul i sitt kontrakt som gör det möjligt. Vi vill naturligtvis gärna behålla Ryno men vi har sneglat åt andra alternativ utifall att han lämnar.
Johan är en spelare som ligger ganska högt lönemässigt och det finns absolut centrar lediga som skulle kunna fylla en eventuell lucka efter Ryno.
Som det ser ut nu så ska vi ha in 4 st forwards varav 2 centrar och det ska vara spelare för vår första eller andra femma. Lämnar Ryno är det fem forwards.

Fortsätt att ställa era frågor till sportchefen Roger Jönsson genom att maila till [email protected].


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0