Tack!

Tack alla ni som stannade kvar. Som satt eller stod kvar i Arena Oskarshamn i går kväll även efter att Bofors gjort 0-4. Jag kunde notera att säkert 50 personer reste på sig och lämnade arenan i det ögonblicket. Rätt åt dem. Vi behöver inte personer som sviket laget. Vi behöver er som stannade kvar och fortsatte stötta oss! Och som ni fick valuta för era satsade biljettpengar!

Wow! Måndagskvällen blev verkligen en känslomässig bergochdalbana. Från total uppgivenhet till euforisk glädje och en stor portion framtidstro. Fantastiskt vad det svänger snabbt i sportens värld.

Den här vändningen ger oss verkligen hopp och möjlighet att haka på i jakten om sjundeplatsen. Vändningen visade vilken stor moral det finns i laget och det måste man nu bära med sig i resten av matcherna som återstår. Vi tror fortfarande stenhårt på play off - och jag älskar alla er som är med oss!!

Jag ska också be om ursäkt för den dåliga uppdateringen på bloggen den senaste veckan. Det har varit en intensiv vecka med många möten. Just nu håller vi på att försöka skaffa oss en bild av hur vi ska driva IK Oskarshamn vidare in i framtiden. Bland alla möten har vi bland annat pratat olika bolagsformer och fått klart för oss vilka fördelar och nackdelar det innebär.
Det pågår också ett intensivt jobb att hitta finansiering, både till nästa säsongs satsning och till innevarande säsong. Jag läste på något forum att det skulle vara ekonomisk katastrof i IK Oskarshamn. Det kan jag kraftigt dementera. Däremot ligger vi lite efter jämfört med budget och detta ska rättas till innan vi går in i nästa säsong för att inte dra med sig "gamla lik" som påverkar framtidens satsning.

Sportchefsfrågan är en annan het potatis. Förhandlingarna sköts främst av ordförande Mats Söder och jag vet att diskussionerna blir allt djupare vilket betyder att vi bör ha ett avslut inom mycket kort. Även om vi har en huvudkandidat så måste även diskussioner med fler hållas vid liv om nummer ett skulle säga nej tack.

Jag har också läst att det är lite frustrerat eftersom vi inte bekräftar vissa spelarförvärv. Vi vidhåller dock fortfarande att vi aldrig kommer att kommentera eller bekräfta värvningar innan de är helt klara.

Nu kämpar vi vidare i hockeyvardagen. Boforsmatchen ska först intäktsmässigt summeras (antagligen ingen rolig läsning).
Glöm inte att det nästa måndag är gratis inträde mot Almtuna. En glödhet och mycket viktig match på många sätt. Dels sportsligt för att haka på i play off-striden och dels ekonomiskt för att klara de uppsatta budgetmålen för kampanjen "Fullsatt!". Du kan bidra genom att gå på matchen men även genom att delta i Privat-kronan och betala några öre per åskådare på matchen. Det tänker jag göra!

Martin Svenson

Kommentarer
Postat av: höken

De är ju så J.... konstigt att allt ska ta sån tid när IK ska ha nått gjort.Undra varför de inte är 2000 i hallen längre.men som ni säger ni har väl för många möten så ni hinner nog med nått annat..Undra va alla möten handlar om.Vi behöver inte en styrelse som sviker laget. ik ska vara glada att de kommer så mycke folk som de gör.

2011-02-15 @ 10:17:54
Postat av: Robban

tack för en bra match synd att vi har några dippar vi på onsdag

2011-02-15 @ 12:28:19
Postat av: Tommy

Vilken sjuk match. Kommer nog aldrig få uppleva något liknande. Mitt inlägg kommer väl som vanligt ratas av IKO. Rena rama DDR-censuren från er sida.

2011-02-16 @ 10:40:31
Postat av: Robban

hoppas på vinst på onsdag ska de va

2011-02-16 @ 17:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0