Nya möjligheter

Ny vecka med nya möjligheter. Efter den härliga avslutningen med 5-1-seger mot Rögle och en toppendag på jobbet så är man ordentligt laddad för en ny härlig vecka i IK Oskarshamns tjänst.

Veckan inleddes med praktiska göromål inför onsdagens höjdare, Växjö hemma. Det är några bollar att hålla i luften inför en match som den. Började med att stämma av läget med förväntade busslaster av Växjölakejer. Det ser ut att bli en buss. Dessa uppgifter ska sedan bollas med den lokala polisen och ordningsvaker. Tillsammans med dessa bedömer jag säkerhetsläget. Historiskt sett är Växjöfansen väldigt skötsamma så det ska säkert inte bli några problem.
Glädjande nog kan vi också notera över 200 middagsgäster i VIP-restaurangen. Ett härligt kvitto på att våra samarbetspartners fortfarande tror på laget. Biljettläget i övrigt är svårbedömt just nu. Inte jättemycket biljetter sålda men siffran borde landa på runt 2500. Kanske att vi tappade några åskådare efter kvällens förlust i Örebro.

Våra båda "Matsar" (Mats Lindström och Mats Ågren) på marknadssidan sliter för fullt med telefonen i högsta hugg. Just nu säljs nästa "Fullsatt" in då det är gratis inträde. Den här gången blir det mot Almtuna den 21 februari. Skriv in det i kalendern och alldeles strax kommer också erbjudandet för dig att vara med att bidra via Privatkronan, håll utkik på hemsidan.
Parallellt med detta ska vi börja kolla på nästa säsong, sätta ramarna för hur vi ska jobba, vad vi ska sälja och sist men inte minst bearbeta de befintliga kunderna. Mats Lindström kommer i ett senare inlägg här på bloggen att berätta om sina tankar kring det arbete som gjorts och kommer att göras på marknadssidan.
Vad vi dock märkt att det centrala i hela marknadsarbetet är vår stora mötesplats - VIP-avdelningen. "VIP:en" har tagit stora steg framåt den här säsongen vilket våra nöjda kunder vittnar om. Kul, framförallt med tanke på den stora investering som vår hyresvärd (kommunen) gjorde inför säsongen när man byggde ett efterlängtat kök. VIP-avdelningen är av tillståndsskäl enbart tillgänglig för våra sponsorer, det är himla synd att alla inte kan ta del av den goda mat och dryck som erbjuds.

I veckan väntar också ett antal intressanta möten och avstämning på "krokar" som jag har ute. Intressanta projekt på gång.

Konstaterar med glädje att våra båda juniorlag går som tåget. J20 segrade på lördagen med 3-0 och leder J20 Elit medan J18 på söndagen vann med hela 10-1 och tog sig upp på kvalplats för att kämpa om en plats i J18 Elit.
Brinner du också för våra ungdomar och juniorer? Vi söker någon som för hemsidan kan bevaka junior- och ungdomssidan med intressanta intervjuer och matchreportage. Är det du? Maila mig på [email protected].

Ha en underbar vecka!
Martin Svenson


Kommentarer
Postat av: Tobias

Kändes ju bra att ni började blogga men ska det vara tyst så här länge mellan inläggen så kan det kvitta lite :)

2011-02-13 @ 20:28:19
Postat av: Tommy

Nu har det gått en vecka sen sista uppdateringen. Är det verkligen lönt och ha en blogg som har som syfte att ge information till sina fans när man inte uppdaterar frekvent. Till sist undrar jag när NI ska bekräfta eller dementera att Carl-Johan Svensson är kontrakterad. Det här känns amatörmässigt.

2011-02-14 @ 11:11:11
Postat av: iko70

ja de är väldans va tyst här är!

2011-02-14 @ 15:38:43
Postat av: H

Börja med puckrace igen !

2011-02-15 @ 00:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0