Svar om POWERPLAYER 2011

Det har kommit en del frågor kring den nya kampanjen POWERPLAYER 2011: dess syfte, om pengarna är öronmärkta till en specifik spelare m.m.

Vår marknadschef Mats Lindström svara på en del av frågorna nedan:

Supporterspelaren  2011/2012 är ett projekt som vi har för avsikt att genomföra tillsammans med Blue Front Support inför varje ny hockeysäsong i syfte att få in mer pengar till spelarbudgeten och därmed skapa bättre förutsättningar för att bygga ett konkurrenskraftigt lag. Projektet innebär en möjlighet för i första hand privatpersoner att sponsra föreningen med ett skäligt belopp under begränsad tid, även om vi naturligtvis välkomnar även företag att delta.

Vem som blir vår ”POWERPLAYER” 2011/2012 bestäms i början på september. Vad vi dock har bestämt redan nu är att det kommer bli en spelare som antas få mycket istid och på ett positivt sätt utmärker sig både i media och gentemot publik och sponsorer. Våra ambitioner är också att profilera den spelare det blir med ”varumärket” POWERPLAYER 2011/2012, men hur är inte riktigt klart än. 

Kampanjen pågår fram till seriestart och pengarna betalar man löpande i 6 månader via autogiro fr o m den månad man anmäler sitt deltagande.

Vi har valt att inte gå ut med något minsta belopp vi måste upp i utan ser det här som ett långsiktigt projekt, vilket tillsammans med många andra initiativ hjälper oss att bygga ett starkt allsvenskt hockeylag.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0